Kevättä rinnassa- uusia tuulia ja erilaisia joogakursseja

Kevät on jo alkanut näyttää hyvältä ja kääntyy pikku hiljaa alkukesään. Hyvä niin, sillä talvi oli pitkä ja runsas luminen, joten vihreä nurmi, kukkivat kuvat ja aurinko ovat tervetulleita!

Tässä poiminta tulevasta koulutuksesta, jossa olen mukana kouluttajana. Ihan uusi ja upea tilaisuus tehdä sitä, mikä on itselle tärkeää ja jonka tuntee sydämen asiaksi.

Kpedu Hyvinvointivalmentajakoulutus 
Haku tähän yllä olevaan koulutuslinkkiin on auki. Koulutusta järjestää Transformative Coaching Academy yhdessä Keski- Pohjanmaan Kansanopiston kanssa Kälviällä. Vastuukouluttajana toimii Leena Vainio.

Hyvinvointivalmentajakoulutuksen tavoitteena on:
*Kouluttaa ja valmentaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä tietoisuustaitojen asiantuntijoita ja kasvattaa hyvinvointiosaamista.
* Valmentaa yksilöä toimimaan itseohjautuvasti ja ratkaisukeskeisesti, sekä luoda valmennuksellisia välineitä kokonaisvaltaisesti Hyvän Elämän kokemiseksi.
* Antaa valmiuksia toimia hyvinvointivalmentajan tehtävissä ja hyvinvoinnin kehittäjinä omassa elämässä sekä hyvinvointisidosryhmien kentässä.
* Lisätä tietoisuustaitoja, psykologista joustavuutta ja kokemuksellisesti Hyvää Elämää Hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) periaatteiden mukaisesti.

Voin suositella koulutusta lämpimästi. Olen itse opiskellut nyt 2 vuotta koulutusohjelmassa ja kolmas vuosi alkaa ensi syksynä. Jos haluat itselleni elämän pituisen matkan kohti omaa elämää, niin tässä se on!
 

Tässä vielä linkki koulutuksen esittelysivulle Fb-ssä: Hyvinvointivalmentajakoulutus TCA


Oman yritykseni tiimoilta on tulossa seuraavanlaisia kursseja ja Mindfulness- joogapäivä. Kurssin/päivän nimestä on suora linkki tapahtuman fb-sivulle:


 Innostu ja Inspiroidu- joogakurssi, joka alkaa ma 21.5 ja jatkuu 9.7 saakka. Tälle kurssille voi osallistua ilman mitään joogakokemusta.Rantajooga kesä 2018 on jo perinteinen kesäjuttu Kalajoen Hiekkasärkillä. Jos muistan oikein tämä on 6 kesä, kun saan ohjata meren äärellä joogaa innokkaille harrastajille ja uusille tuttavuuksille. Nyt vain toivotaan todella ihania aurinkoisia keskiviikko aamuja kesäkuun lopusta elokuun alkuun.


Mindfulness- joogapäivä 15.7 on todella mielenkiintoinen päivä tunteiden parissa. Uskon, että tämä on monelle osallistujalle ainutlaatuinen kokemus tunteista ja tunteiden kirjosta. Tunnetietoisuus ja tunnetaidot ovat todella tärkeä osa elämää, kuitenkin me usein välttelemme omia tunteitamme ja pakenemme niitä suorittamiseen. Tässä päivässä annetaan tilaa, aikaa ja läsnäoloa omille sekä muiden tunteille luovasti ja lempeästi. Toivon, että mahdollisiman moni olisi mukana.

Tervetuloa mukaan!

Ihanaa kesän odotusta sinulle 💔
Kommentit