Aarrekartta unelmia täynnä

Tällä viikolla on todella hieno hetki tehdä aarrekarttaa ja syventyä oman elämän unelmiin. Haluatko muutosta, tavoitteellisuutta elämän muutokseen tai syventää/täsmentää jotain osa-aluetta elämässäsi?
Aarrekartta on yksi tapa kohdistaa huomio unelmiisi ja kääntää elämäsi uuteen suuntaan. Kaipaatko parisuhdetta? Oletko valmis muuttamaan työtäsi? Haaveiletko uudesta kodista? Unelmoitko matkasta maailman ääriin? Kaikkea tätä voit työstää aarrekartan avulla.


Voit tehdä kartan yhdessä päivässä tai käyttää siihen aikaa useitakin päiviä. Valinta on sinun. Tärkeintä on antaa itsellesi ja unelmille mahdollisuus. :)

Itse olen ajatellut lähteä tähän projektiin niin, että käytän useamman päivän aikaa fiilistelyyn ja annan intuition tulla mukaan. Minulle on menossa iso muutos omassa työidentiteetissäni ja etsin todellista minääni tällä hetkellä. Ajattelin tehdä aarrekartan itselleni ja selventää omaa polkuani työelämässä. Nyt on aika jättää hierojan identiteetti ja panostaa omana itsenä kasvamiseen sekä itsetuntemukseen. En todellakaan tiedä kuka olen ja keneksi olen tulossa! Ajattelin, että tämä projekti toisi vastauksia ja antaisin minulle mahdollisuuden unelmoida oikein kunnolla, antaa unelmille siivet.

Meditaatio on yksi tapa herättää sisäinen viisaus ja kylpeä universaalissa rakkaudessa. Pyydän myös enkeleitä mukaani tässä projektissa. Käytännössä teen aarrekartan valmiksi pe-la 14.-15.8.2015 välisenä aikana, sillä olen vakuuttunut sen olevan juuri oikea hetki. Tule mukaan!!! Tee sinäkin itsellesi oma aarrekartta, tai useampi.

Tässä tarvikkeet:
iso kartonki
tusseja
kyniä
kuvia sinusta
kuvia perheestä
lehtiä, joista leikkaat kuvia tai lauseita
materiaalin etsimiseen voit käyttää myös nettiä, kuvahakua ja tulostaa aiheeseesi liittyviä kuvia

liimaa
tarroja
kynttilä (luomaan tunnelmaa)
suitsukkeita (avaamaan ja puhdistamaan energioita)
musiikkia (kohottamaan energioita)


Kirjoittaessasi tai liittäessäsi valmiita lauseita, runoja tai affirmaatioita aarrekarttaasi varmista, että ne ovat positiivisia, kannustavia ja voimistavia.

Kun saat karttasi valmiiksi, sijoita se paikkaan missä voit syventyä siihen hetkeksi joka päivä. Kuvittele kaikki todeksi ja uppoudu niihin tuntemuskiin mitä saat katsellessasi kokoamaasi unelmiesi aarrekarttaa. Kartan voi sijoittaa makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen, työpisteeseen tai otat kartan esille ennen nukkumaan menoa. Valinta on sinun. Suosittelen myös, että kirjoitat itsellesi kirjeen, jossa kaikki kartassasi oleva on toteutunut. Kuvailet hetkeä, ympäristöä, kenen kanssa olet, mitä teet ja tunnet. Eli ihan kaikkea mitä voit kuvitella kokevasi, kun elät unelmaasi! Voit kirjata kirjeeseen päivämäärän, jolloin haluat unelmasi olevan totta :)

Voit ankkuroida unelman/aarrekartan itseesi eli teet meditaation aarrekartan valmistuttua ja intuitiivisesti annat unelmasi asettua kehossasi kohtaan, joka resonoi unelmasi kanssa. Meditaation lopussa pidät kättäsi kehosi kohdassa ja kiinnität ankkurin sivelemällä/ kevyesti painamalla. Kohta kehossasi on oltava sellainen, jota voit helposti koskettaa usean kerran päivässä. Voit vahvistaa ankkuria päivittäin katsoessasi aarrekarttaasi ja koskettamalla samalla ankkuroimaasi kohtaa kehossasi. Muista kiittää ja pyytää enkeleitä auttamaan unelman toteutumisessa.
 
Aseta itsellesi tarkistuspäivä. Voit kirjoittaa päivän aarrekartan reunaan, niin muistat tehdä tarkistuksen. Ensimmäinen tarkistus voi olla kuukauden kuluttua aarrekartan valmistumisesta. Tarkistat tuona päivänä mitä kartastasi on jo toteutunut ja oletko itse tehnyt kaiken tarvittavan toteutumisen eteen. Tarkistuspäivänä voit lisätä kartaan havaintojasi, tehdä muutoksia tai laatia kokonaan uuden kartan :) Lisäät uuden tarkistuspäivän 3 kuukauden päähän ja jatkat edelleen päivittäin kartan katselua ja uppoutumista unelmiin. Lue tarkistuspäivänä kirjoittamasi kirje, jossa elät unelmaasi.

Tässä Elämän kehän (www.elamankeha.com) ja Anun ihana Elokuun enkelivideo, jossa ohjeet aarrekartan tekoon:
https://www.youtube.com/watch?v=xpTBJ9ph2kw

Avaa uusi ovi ja astu ulos <3

Kommentit