Kesän joutilaisuus

Minun kesääni on kuulunut monen moista hauskaa ja ihanaa ihmistä, tapahtumaa ja paikkoja. Kesäkuun lopussa sain järjestää ihanan illan Plassin kylätalolla: Vipsu eli Virpi Jarvi ja Heidi- tuula Peltovirta tulivat vieraiksemme tänne Kalajoelle pitämään Enkeli-illan. Ilta oli jälleen yhtä ihana ja valovoimainen kuin aiemminkin. Vipsu kanavoi meille jokaiselle henkilökohtaisen viestin, nostimme enkelikortteja ja Heidi ohjasi meille rumpumeditaation. Tästä kaikesta meitä oli nauttimassa 15 naista. Seuraavana päivänä oli halukkaille varattu hoitoaikaa ja yksityinen kanavointi. Minun kohdallani viesti oli selvä ja mitään ei jäänyt arvailujen varaan. On aika jättää yksi vaihe elämästä taakse ja jatkaa kohti tuntematonta.

Sekavissa tunnelmissa jäin myös viikon kesälomalle ja suuntasimme Suomussalmelle Kainuun Rastiviikolle. Majoituimme Ukkohallassa koko viikon ajan ja kävimme tutustumassa lähiympäristöön: Hepoköngäs on luonnon tilassa oleva ihmeellisen kaunis vesiputous ja minä nautin suunnattomasti veden pauhusta, pärskeistä ja vesisumusta. Paikka oli mielettömän energinen ja sainkin viestin intuitiivisesti, että paikka on ollut aikojen alusta saakka rituaalien suorittamiseen tarkoitettu. Energiat nousivat suoraan putouksen vesialtaasta avaruuteen. Kahlasin vedessä ja se oli kristallista ja jäätävän kylmää!Yksi retkistämme suuntutui Raatteen tielle ja taisteluhaudoille talvisodan ajalta. Vaikuttava paikka ja museo muistomerkkeineen oli ajatuksia herättävä. Ihmiskunnalla on edelleen paljon opittavaa ja rauha on meidän kaikkien tärkein päämäärä. Rauha saavutetaan ainostaan hyväksynnällä, suvaitsevaisuudella, anteeksi annolla ja ennen kaikkea rakkaudella. Kiitos kaikille taisteluissa olleille ja henkensä antaneille kansallisuudesta riippumatta. Te olette sankareita, joiden tekoja meidän kaikkien tulisi ymmärtää ja katsoa suurella rakkaudella.


Kotiin palatessani alkoikin ihanista ihanimman viikon valmistelu. Olin saanut järjestettäväkseni Kirsi Rannon Pyhä enkelipuutarha-konsertin Kalajoelle ja jälleen tapahtumapaikaksi valikoitui Plassin kylätalo. Tuona iltana 26.7 me kylvimme rakkaudessa, naiseudessa ja jumalarenergioiden huumassa. Kaikki, jotka konserttiin osallistuivat olivat rakkauskylvyssä koko illan ajan <3 <3 <3 kiitollisuus oli käsi kosketeltava ja minulle ilta oli todella merkittävä. Mikään ei todellakaan tapahdu sattumalta, vaan kaikki on juuri nyt hyvin. Omillaan- biisi oli illan koho kohta minulle! Olen tehnyt ja teen edelleen irtipäästämistyötä omalla kohdallani ja pohdin mitä minun elämässäni on tärkeintä ja tämä biisi iski suoraan tajuntaan: on seistävä omilla jaloillaan ja uskottava sekä luotettava omiin siipiin. Kiitos Kirsi ja kiitos kaikki ihanat mukana olleet fyysiset  ja henkiset olennot.
Tässä kappale: https://www.youtube.com/watch?v=MgTcdg3RTHYKonsertti ilta osui myös aivan ihanasti uuden kuun synnyn valmisteluun ja sen uusiin tuuliin. Vaikutus jatkui minun kohdallani vielä monta päivää jälkeen päin ja sitten olikin jo Suklaaseremonia päivä 31.7 sinisen kuun hetkellä. Antti Leponiemi ja Tarja Morri; Rakkauden lähettiläät saapuivat tänne Kalajoelle ja Rahjaan ohjaamaan kanssani flow-illan. Me tanssimme Tarjan ohjaamana chakratanssia, joimme kaakaon, jonka Antti oli valmistanut rakkaudella. Kaikki oli huikeaa ja niin avaavaa! Ennen loppumeditaatiota teimme joogaharjoituksen yhdessä ja saimme vastaanottaa ihanan yhteisen rentouden tilan. Pariharjoitusten jälkeen nuotioimme ja lauloimme. Illan ei olisi suonut päättyvän koskaan! Me koodasimme, avauduimme, vastaanotimme ja puhdistuimme. Kiitollisuus tuossa hetkessä oli täydellinen <3 teimme sen sydämestä käsin!

Kiitos elämälle <3

Kommentit