Tranformatiivinen valmennus ja minäTransformatiivinen valmennus ohjaa valmennettavan todelliseen, syvempään muutokseen omassa itsessä. Prosessissa valmennettava vapautuu kaikilla olemisen tasoilla voimakkaasti, löytäen uutta elämän energiaa ja on jokaisessa hetkessä yhä enemmän yhteydessä omaan korkeimpaan itseensä.

Valmennus ohjaa valmennettavaa tulemaan juuri siksi mikä on, omaksi todelliseksi itsekseen. Valmennus etenee itsensä hyväksynnän ja tietoisuuden harjoittamisen kautta. Tahto ja vastuu omasta itsestä ovat ydin asiat hyväksynnän sisäistämisessä.

Valmennus etenee valmennettavan omassa tahdissa, kiireettömästi. Oman sisäisen johtajuuden vahvistaminen yhdessä Minä olen- tietoisuuden kanssa vaativat jatkuvaa tietoisuuden harjoittamista.

Valmentajan on huolehdittava omasta tietoisuuden tasostaan ja siitä, että hän on riittävästi läsnä omassa keskuksessaan voidakseen kuunnella, tukea ja opastaa valmennettavaa hänen omalla matkallaan kohti korkeimpaa itseään.Tunne itsesi, ota itsesi haltuun ja muuta elämäsi.
 
Valmennusta voidaan käyttää;
 
  • Itsetuntemuksen lisäämiseen   
  • Oman korkeimman itsen/potentiaalin löytämiseen
  • Elämän muutokseen esim. stressistä vapautumiseen, sairaudesta toipumiseen
  • Johtajuuden vahvistamiseen itsessä, omassa työyhteisössä tai oman paikan ottamiseen omassa elämässä
  • Elämän tehtävän löytämiseen
  • Itsensä rakastamisen oivaltamiseen 
  • Luovuuden lisäämiseen omassa työssä/arjessa 
  • Omaksi iloksi 

Psykosynteesi osana valmennusta

Psykosynteesi on ymmärrystä siitä miksi käyttäydyn tietyllä tavalla tiedostamattani ja automaattiohjauksella. Psykosynteesi mahdollistaa yhteyden luomisen tiedostamattoman ja tietoisen itseni välille. 

Opin tuntemaan sisäisen orkesterini jäsenet ja vapautumaan toiveiden, halujen ja tarpeiden ohjaamasta elämästä. Apuna tiedostamisessa käytän luovia tekniikoita; liikettä, kirjoittamista, piirtämistä ja visualisointi/mielikuvaharjoituksia.

Tämä kaikki auttaa ymmärtämään sisäistä tahtoani ja kykyäni päättää mitä todella haluan elämässäni. Kuljen tietoisemmin kohti omia arvojani ja elämäni päämäärää.
Elän rakkaampaa, rikkaampaa, avoimempaa, myötätuntoisempaa, anteliaampaa ja kärsivällisempää elämää. Psykosynteesi muokkaa elämän asennettani uudeksi.

Psykosynteesin avulla otan haltuun alapersoonani ja hyväksyn ne kaikki osikseni. Haluan tuoda ne esille, tunnistaa milloin ne ilmenevät ja mitä ne haluat. Saan ne yhteistyöhön keskenään, harmonisoin ja orkesterin johtajana olen minä. Synteesivaiheessa kaikki osapuoleni tekevät yhteistyötä korkeimman itseni parhaaksi ja samalla universumin parhaaksi. Olen mielenkiintoisella matkalla alapersoonieni kanssa…

Seuraava teksti on omaa tutkimustani itsestäni ja siitä mitä olen löytänyt viime syksynä 2016. Matka on jo edennyt tästäkin ja etenee koko ajan, omassa tahdissani ja juuri oikealla hetkellä. 

Hengitän, olen MINÄ. 

Olen jokaisen alla olevan alaperoonani piirätänyt, maalannut, askarrellut näkyväksi. Tiedän miten ne liikkuttavat kehoani ja miltä ne kuulostavat puhuessani. Tiedostan milloin ne aktivoituvat ja tulevat paikalle.

Tärkeintä on, että  MINÄ olen paikalla ja johdan tietoisuudestani käsin tätä kaikkea.

Sydämeni saa laulamaan luonnon kauneus ja rakastava syli. Iloa minulle tuo koskettaminen, nauru ja ihmiset, erityisesti omat lapset.
Olen mieluummin onnellinen, vaan huomaan usein alapersoonieni haluavan olla oikeassa. Vältän negatiiviasia uutisia, lehtiä, nettisivuja sekä ihmisiä. Vaihdan herkästi puheen aihetta, jos tunnen keskustelun menevän negatiiviseen suuntaan ja ei ole rakentavaa. 

Minussa asuu MaailmanParantaja, joka haluaa kaikille parasta mahdollista ja osaa hyvin neuvoa. LähetysSaarnaaja minussa on se joka ei anna periksi, vaan haluaa oikeasti käännyttää ihmisen ajattelemaan ”oikealla tavalla”. 

MiellyttäjäMarttani on erittäin huomaavainen ja poistuu paikalta nielemään pettymyksensä pimeässä komerossa. Tunteiden osoittaminen on minulle todella oleellista ja tärkeää, samoin rehellisyys tunteissa. Vapaus ja rakkaus ovat seuraavat. Mielenkiintoista miten MiellyttäjäMartta ja UniversaaliErakko minussa haluaa heittää hanskat tiskiin ja antaa maailman mataa omalla tavallaan, ilman muutoksia. 
 
Maailmanparantajani ja KukkaisTyttöni haluavat kaikille rakkautta, rauhaa, vapautta ja tilaa olla oma itsensä. Huvittavaa miten ristiriidassa nämä neljä hahmoa ovat keskenään ja erittäin hyvin klikkiytyneet toistensa kanssa yhteen sekä vastapareiksi toisiaan vastaan.
 
MaailmanParantaja + KukkaisTyttö vastaan MiellyttäjäMartta + UniversaaliErakko.
Huomaan toistuvasti MiellyttäjäMartan ja UnivarsaaliErakon haluavan vetäytyä pois kaikesta vastuusta (esim. raha ja yritykseni johtaminen) ja haluavan vain eristäytyä kaikesta mikä veisi tietoisuuttani sekä pyrkimyksiäni eteenpäin. 

MaailmanParantaja ja KukkaisTyttö ovat todella pahasti alakynnessä näille kahdelle. Olen tunnustellut asiaa ja ne tarvitsevat kaverikseen Lähetyssaarnaajan, jotta tämä orkesterini saa jonkinlaisen musiikin soimaa. EstradiMarikin tarvitaan, sillä esillä olo ja itsetuntoni sekä omanarvontuntoni ovat nyt todella pohjalla. 

UniversaaliErakko ja MiellyttäjäMartta ovat olleet vallalla liian pitkään ja kaikki muu on ollut sisälle kätkettyä. Viimeisten kuukausien aikana olen saanut kaiken tämän jonkin moiseen järjestykseen. Kovaa hommaa. Onneksi on työkaluja: jooga, meditaatio, musiikki, tanssi, hengitysharjoitukset ja luonnossa liikkuminen.
 
MaailmanParantaja ja KukkaisTyttö ovat nostamassa päätään. Periksi ei anneta ja LähetysSaarnaajan kanssa on saatu yhteistyö alkuun. Kaikki tämä itsensä tutkiminen on tuonut näkyväksi sen, etten luota itseeni. Rakkaus on kuitenkin kantava voima tällä hetkellä, vaan mihin tämä johtaa sitä en nyt mieti. Tutkin omaa itseäni ja annan muille rauhan olla sellaisia kuin ovat. Muutosta on kuitenkin luvassa, kaikilla tasoilla.Mari  

Kommentit